MODENR PENTHOUSE

Date August 2016
Location Bucharest, Romania
Category Rezidential

Timp de decenii, oamenii au ales sa creeze poezie cu locuintele lor si salile de camera de relaxare sunt un exemplu excellent.In acest caz, stilul intalneste opulenta, si fiecare décor in camera este un testament al unui stil de viata luxos. Cand intri intr-o camera de zi de lux, bine conceputa, experienta este, de obicei, ca te transpui intr-unul din acele episoade din serialul tv la care doar visezi sa ajungi pe platou si sa faci turul casei.In majoritatea cazurilor, mobilierul este costisitor si personalizat, pentru a se potrivi cu gurstul proprietarului casei

Cele mai multe dintre piesele de mobilier dintr-o camera de zi de lux isi atrag influenta din design-urile italiene si francize, care sunt facute special pentru glamour high-end si lux. Tot mobilierul poate fi personalizat prin tesatura , culoare, finisaj si dimensiune.Daca aveti mijloace, transformati-va casa intr-un teatru de vise folosind cateva dintre aceste idei de design de camera de lux.

Putem invata multe in bucatarie! Spatiul final pentru relaxare , pentru unele gospodine, este bucataria. Ea poate fii un loc total diferit fata de clasicele dulapuri jos, dulapusi sus si o infinitate de blat sugumat de diverse cutiute, vase, prosoape etc. Bucatariile insulare cu corpuri inalte de sus pana jos, cuptoare si espresso-are integrate sunt ceea ce trebuie sa urmariti acum.

In timp ce rasfoiti imaginile de mai jos, verificati decorul, precum si aspectul. Exista idei pe care le puteti adapta pentru bucataria si zona de luat masa. Noi credem ca veti fi de accord ca spatiile amenajate de noi si cu faptul ca decorul este la fel de important precum mancarea. In timp ce un design minunat nu va salva niciodata o masa proasta, poaste face o experienta culinara extraordinara cu adevarat legendara.Aduceti-va apetitul!