Industrial Design

Date July 2016
Location New York, SUA
Category Residential

In stilul industrial este vorba despre afisarea cu mandrie a materialelor de constructie pe care multi incearca sa le ascunda. Este vorba despre adaugarea unui aspect brut, neterminat , masculin la spatile deschise din mansarde, demisoluri. Totul se rezuma la desingul unor piese de mobilier cat mai brute si neconventionale Utilizate in penthous-uri, case moderne si spatii comerciale din intreaga lume, designul industrial prezinta tonuri neutre, obiecte reci , metalice si suprafete din lemn si beton.

Stilul industrial este popular pentru decorarea mansardelor si a cladirilor vechi transformate in spatii de locuit. Apartamentele cu stil industrial sunt alegerea perfecta pentru persoanele cu stil unic si mod de viata. Atragerea utila a stilului industrial, combinata cu farmecul si confortul functionalitatii moderne, este un amestec popular pe care majoritatea proprietarilor de locuinte il imbraca cu bucurie. Ceea ce a fost o data o necesitate a devenit acum un stil care fascineaza designeri si design fani deopotriva. Ceea ce poate sa fi inceput ca o necesitate a devenit un stil cautat, iar multi entuziasti de proiectare cauta in mod specific acest aspect neterminat.

Spatiul are o inaltime de 740 cm cu o suprafata utila de 175 mp. Pentru living am optat sa folosim 2 fotoli chesterfiled si 2 canapele din aceasi familie si in centrul lor am poztionat o masta cu structura metailca si MDF furniruit. Pentru spatiu de lucru sa dorit o bibilioteca pe 2 nivele cu acces la nivelu 2 printr-o scara elicoidala pe structura metalica cu trepte din lemn masiv. Pentru pardoseala sa ales un parchet din nuc american triplu stratificat.